26
srpen
2020

Organizace stravování od 1. 9. 2020

Kategorie: Škola

- před vstupem do jídelny si všichni účastníci stravování umyjí (mýdlem a teplou vodou) a dezinfikují ruce, dezinfikují si také svůj čip (doporučení);
- do jídelny budou strávníci vpouštěni po skupinkách tak, aby byla splněna veškerá hygienická i bezpečností kritéria;
- bude zajištěn dohled, upozorňující strávníky na povinnost hygienického chování a dodržování bezpečného odstupu;
- před výdejním oknem bude naznačen doporučený odstup strávníků ve frontě;
- je zrušen samoobslužný výdej příborů, táců, nebalených potravin/ovoce, salátů i polévky. Vše bude umístěno mimo dosah strávníka a strávníkovi vše vydá personál kuchyně;
- po skončení stravování odnese strávník tác s použitým nádobím k označenému sběrnému oknu, kde nádobí roztřídí a opustí jídelnu.

Odhlašování stravy bude probíhat přes internet. Do odvolání budeme z provozních důvodů připravovat pouze jeden druh jídla. 

Ing. Jana Babincová, vedoucí ŠJ

© 2011 Základní škola Kopřivnice, Alšova 1123

|

Webprograming by All Developers Studio

|

Designed by Blacx

RSS Facebook Twitter