Organizace stravování od 1. 9. 2020
- před vstupem do jídelny si všichni účastníci stravování umyjí (mýdlem a teplou vodou) a dezinfikují ruce, dezinfikují si také svůj čip (doporučení);
- do jídelny budou strávníci vpouštěni po skupinkách tak, aby byla splněna veškerá hygienická i bezpečností kritéria;
- bude zajištěn dohled, upozorňující strávníky na povinnost hygienického chování a dodržování bezpečného odstupu;
- před výdejním oknem bude naznačen doporučený odstup strávníků ve frontě;
- je zrušen samoobslužný výdej příborů, táců, nebalených potravin/ovoce, salátů i polévky. Vše bude umístěno mimo dosah strávníka a strávníkovi vše vydá personál kuchyně;
- po skončení stravování odnese strávník tác s použitým nádobím k označenému sběrnému oknu, kde nádobí roztřídí a opustí jídelnu.
Odhlašování stravy bude probíhat přes internet. Do odvolání budeme z provozních důvodů připravovat pouze jeden druh jídla.
Ing. Jana Babincová, vedoucí ŠJ
důležité...
- Učitelé
- Aktuální školní rok
- Profilace školy
- Vize školy
- Školní družina
- Školní jídelna
- Školní vzdělávací program
- Školní poradenské pracoviště
- Školní psycholog
- Školní preventista
- Výchovný poradce
- Speciální pedagog
- Dokumenty školy
- Školská rada
- Fotogalerie
- Knihovna
- Školní žákovská samospráva
- Ochrana osobních údajů
Archiv
Základní škola
se zaměřením na výuku
jazyků a informatiky
Základní škola Kopřivnice
Alšova 1123
742 21 Kopřivnice
okres Nový Jičín
sekretariat@zsalsova.cz
tel. 556 810 172